O NAS

Naše delo in razvoj temeljita na obsežnem znanju ter izkušnjah na področju iskanja in zaposlovanja kadrov.

Žiga Silič

Izvršni direktor

O nas

S&P Workhouse je mednarodna kadrovska agencija, ki nudi storitve začasnega zaposlovanja in klasično kadrovsko posredovanje.

Specializirani smo za iskanje ter zaposlovanje kvalificirane in nekvalificirane delovne sile iz tretjih držav sveta, predvsem iz Azije. Kader zagotovimo tudi iz držav zahodnega Balkana oziroma iz srednje in JV Evrope.

Naše podjetje s svojim znanjem, izkušnjami, strokovnostjo ter nenehnim nadgrajevanjem in uvajanjem novih kadrovskih rešitev zagotavlja izbor najustreznejših kandidatov za vse vrste del. Naša strast, odgovornost in strokovnost pri delu nam omogočajo ustvarjati dolgoročne odnose med podjetji in kandidati.

Primarno delujemo preko hrvaške kadrovske agencije, ki ima svoje podružnice v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in Belgiji. Po potrebi sodelujemo tudi z zunanjimi partnerji, da lahko zagotovimo ustreznemu zakonodajnemu okviru posamezne države EU, predvsem, ko posredujemo delavce, ki so državljani tretjega sveta.

Naša dolgoletna regijska prisotnost nam omogoča podrobno poznavanje ekonomskih in političnih razmer ter dostop do kvalitetnih kandidatov. Naši glavni enoti za izbor in selekcijo sta v Ljubljani ter Zagrebu, vendar nam pri iskanju in analiziranju najprimernejših kandidatov nudijo podporo tudi naše oddaljene rekrutacijske enote iz drugih držav

Poslanstvo in vizija

Podjetja

Nudenje kadrovskih storitev glede na poslovno strategijo naših naročnikov in usklajevanje novih zaposlenih z dejavnostjo, kulturo in cilji podjetja, ki se mu pridružujejo.

Delavci

Pomoč pri načrtovanju karierne poti, izpostavljanju relevantnih izkušenj in znanj ter iskanje najboljših rešitev za zaposlitev domačih in tujih delavcev.

Vrednote

Vlagamo v rast in razvoj podjetja in zaposlenih. Kreativno razmišljamo, ne bojimo se novosti in sprememb. Prilagajamo se jim in se iz njih učimo. Smo v koraku z dobrimi praksami, spremljamo trende in z izkušnjami na trgu dela uspešno udejanjamo svoje poslanstvo in vizijo.

Med najpomembnejše vrednote sodi ohranjanje zaupnosti razmerij s poslovnimi partnerji in spoštovanje do vseh ljudi, naših zaposlenih, strank, iskalcev zaposlitve in poslovnih partnerjev.

Osredotočeni smo na to, da ponudimo storitev z dodano vrednostjo ter optimizirane in individualne kadrovske rešitve. Vsakemu, ki sodeluje z nami, namenimo dovolj časa, da spoznamo ter razumemo njegove interese, potrebe in izzive ter da pričakovanja partnerjev dosežemo in presežemo.

Delujemo transparentno in odgovorno. Spoštujemo dogovore in smo hitro odzivni ter fleksibilni pri iskanju najboljših možnosti za doseganje zastavljenih ciljev.

S&P WORKHOUSE V ŠTEVILKAH

700+

iskalcev v bazi

5+

držav

7+

partnerjev