STORITVE

Sodelovanje s kadrovsko agencijo S&P Workhouse omogoča dinamično obliko zaposlovanja, ki podjetjem zagotavlja prihranek in dostop do obsežne baze potencialnih kandidatov.

Zavedamo se, da so zaposleni gonilo vsakega uspešnega podjetja. S tem namenom našim naročnikom omogočamo visoko mero fleksibilnosti pri zagotavljanju in optimizaciji delovnih procesov. Z našo večletno prisotnostjo na zaposlitvenem trgu ter specializacijo na področju kadrovanja in zaposlovanja delodajalcem nudimo hitro odzivnost na nepredvidene spremembe na trgu dela.

Našim naročnikom nudimo strokovne, kvalitetne in stroškovno učinkovite storitve na področju kadrovanja in zaposlovanja ter izvajanja celostnih kadrovskih rešitev.

Za vas skrajšamo postopek zaposlovanja in posledično zmanjšamo stroške, ki nastajajo z izgubo produktivnosti, če imate prosta delovna mesta odprta dalj časa.

Prednosti sodelovanja s S&P Workhouse

  • Fleksibilno, varno in učinkovito zagotavljanje delovne sile.
  • Skrbimo za celoten proces selekcije in izbora primernih kandidatov.
  • Prihranek sredstev in dostop do zanesljivih baz podatkov. Za naročnike vzpostavimo in vodimo kadrovske evidence ter obračunavamo in izplačujemo plače za najete delavce.
  • Uporaba metod, namenjenih testiranju spretnosti delavcev ter merjenju psihometričnih kognitivnih sposobnosti, vedenj in interesov potencialnih zaposlenih.
  • Naše dolgoletne izkušnje, znanje in poznavanje regijskih trgov našim naročnikom zagotavlja hitro in učinkovito prepoznavanje prave delovne sile.
  • Dolgoročna, zaupanja vredna partnerstva.